fredag 5 mars 2010

Sol idag

så jag ska ut på lååååååååååååååååågpromenad.

Har börjat kroka. Gjorde det på 70-80 talet också men då tyckte jag inte det var lika roligt som jag tycker nu. Grannen och jag började kroka runt i går och nu sitter vi på var sitt håll och testar olika mönster.

Har inget att visa ännu, krokning alltså, så håll tillgodo med en brudkrona i frivolitet. Den har jag själv tillverkat och burit.

måndag 1 mars 2010

SNÖ SNÖ SNÖ

Jag är trött på snö nu.

Har skaffat ny dator, laptop, och håller på att flytta över allt från den gamla. Jösses vad skit man spar som man inte behöver. Precis som med prylar. hahahaha

Idag ska jag iväg och promenera med Margit och sen hem och äta, duscha, iväg på röntgen med höften och troligtvis hinna till Iggesund på årsmöte med lokala Hgf-föreningen. Är lite besvärligt att ta sej hit och dit när man inte är bilburen utan ska passa busstider.

I morgon, tisdag, hinner jag inte på Stickaträffen på muséet heller. Naturligtvis bestäms Bik-möte till tisdag eftersom jag talat om att jag är upptagen då. Nåja, jag måste gå på det mötet för det är mycket som gäller mitt område som ska tas upp. Efter Bik blir det att åka och uppvakta farmors lilla troll som fyller 5 år. Usch vad tiden går fort, 27 mars gratulerade jag mitt första barnbarn som fyllde 22 och nu mitt minsta som fyller 5. Efter uppvaktningen hoppas jag hinna till Håsta på bostadsmöte där de tänker presentera en blivande styrelse.

Har att göra alltså. Stickar gör jag ju hela tiden fast jag inte visat nåt här på ett tag. Sista färdigställda var citronsjalen. Nu är en till på gång samtidigt som jag stickat en liten grej till födelsedagsbarnet.

Nog för nu. Syns en annan dag.