lördag 5 september 2009

Tänk om..........


jag hade tänkt på att sticka skaften ca 6 cm längre...............då hade mönstret blivit lika på båda sockorna. Men jag bryr mej inte så mycket för det är tänkt att vara innesockor bara. Får väl sitta sådär snett med fötterna så mönstret harmonierar.

De här sockorna har varit på gång samtidigt som jag stickat koftan och pulsvärmarna mm mm

Var ner på marknaden idag men ............hör och häpna........Jag köpte inget garn.
Jag hade tur med vädret också, inte en droppe under tiden jag var där men desto mer strax efter att jag kommit hem. Då öppnade himmelens portar sej. Det var vid 17-tiden.

Nu återgår jag till mina stickor


torsdag 3 september 2009

Blir lite mer gjort nu


när det inte finns så mycket att göra på kolonin. Mycket finns det väl om man orkar och vill ändra och göra om. Just nu får jag ligga lite lågt eftersom ryggen sagt ifrån och även högra handen (den som opererades) som inte är bra. Tror jag ska lämna in en reklamation på den.
Bilden i föregående inlägg är nu förändrad. Så här blev de när de blev färdiga. Längden går över lillfingret så det är inte riktiga pulsvärmare. En bit tumme är det ju också. Eftersom jag är väldigt frusen om händerna p g a artrosen så är det skönt med se här på hösten.

Idag har jag varit till Sundsvall fram och åter. Åkt X-tåget med Alfred, dottersonen. Första tågresan för honom och han var lugn och stilla hela tiden trots att det blev lite långt. Vi klev ju bara av för att byta vagn. Han ville inte gå bort från tåget.

En promentad har grannen och jag hunnit med oxå. I morgon har de hotat med regn och stämmer det så blir det städdag och stickadag.

tisdag 1 september 2009

Händer lite

på kvällarna nu. Går inte att vara på kolonin hur länge som helst. Har skördat det mesta oxå så nu kan jag ägna mej åt handarbete på kvällarna och de stunder på dagarna som annars kallas lediga.

Nu är det pulsvärmare som gäller ett tag framöver.