fredag 26 november 2010

Snöar gör det fortfarande

och ska så göra hela helgen. Det är fint med snö men det behöver inte komma i såna här mängder på en gång. Jag gillar snö men .......det blir för mycket på en gång nu.
Väntar på husvärden idag. Ska få nya tätningslister i två fönster. Jag har bara 19 gr inomhus och det drar så gardinerna fladdrar. Inget skönt alls.

Ska ut och handla med Margit idag. Ska bli spännande och se om vi halkar runt eller om det går rakt fram. Sen ska jag hämta mormors gopojken från förskolan så vi kan mysa ett tag innan mama kommer och hämtar.
Tiden däremellan går åt till att plocka fram adventsstjärnorna och sätta upp dem och även några ljusstakar ska fram. Nya gardiner i köket ska också upp.

Däremellan stickar jag också.  hahahahaha

Ha en bra dag allesammans

torsdag 25 november 2010

SNÖ SNÖ SNÖ

det snöar ordentligt idag. Det formligen vräker ner snö.
Tåget från Gävle står stilla p g a strömavbrott mellan Gävle och Söderhamn. Förhandlingsledaren sitter fast i Gävle och vi här hemma väntar och väntar och väntar.....

Tur att jag har stickningen!!

tisdag 23 november 2010

Lite

har jag åstadkommit under den här veckan.
Det har varit mycket annat som tagit upp min tid så stickningen har legat nere en längre tid. Bara blivit några varv emellanåt.
Det här är inte det enda men det enda som jag har bild på.
Idag har slingan intagit sin plats på balkonräcket. Ljusstakarna är framplockade. Adventsstjärnorna kollade så att lampor finns och är hela. På fredag ska gardinerna i köket bytas och då kommer stjärnor och ljusstakar på plats också. Sen är det advent men glöggen väntar jag med till söndag.

Nu är det dags för horisontalläge mellan lakanen för nu är jag ordentligt trött.
I morgon är en ny dag med nya möjligheter.
Ha de gôtt och sticka lugnt