lördag 9 april 2011

Lördag

solig morgon, blåsigt av bara attan.

Ska hjälpa till med lite stickning idag. Ungdomar som kommer och vill ha hjälp med nåt mönster. Blir antagligen en promenad på em för att kolla läget på kolonin. Kanske snön har sjunkit inop så mycket så det går att komma dig och sitta på bron och intaga en kopp choklad m ostmacka till. Hoppas kan man alltid.

Ha en skön lördag allesammans

fredag 8 april 2011

Å jag skrev

att det visserligen inte var sol men heller inte regn.

Då började det blåsa och sen kom det lite snö och så verkar det fortsätta i dag så promenaden blir inte lång utan det blir en sväng på stan bara. Mer tid till stickningen alltså....hihihi

Redan fredag igen

Vädret är sisådär. Inte sol men inte regn heller så......vimpeln hänger rakt ner så blåser gör det inte heller.'
Ska ut på en promenad på förmiddagen. Måste köpa batterier också. Eftermiddagen tänker jag ägna till att sticka. Tänkte få lite alster att visa.

Har en del foton som jag ska lägga in i Bilddagboken också och det tar sin tid.

Ha nu en skön helg allesammans

onsdag 6 april 2011

Haft en trevlig dag

med ett besök hos Hamrånge Slöjdare idag. Alltid trevligt att träffa handarbetsintresserade människor. Vi var ett 17-tal från Hudiksvall som drog iväg söderut vid 09.30. Vi fortsätter säkert att träffas. Vilka vävar det fanns där!!!! Utställning ska de ha i påsk.

Jag och en väninna åker ner till Hamrånge Slöjdare den 27 april och visar dubbelstickning och näverstickning och en del annat. Ska bli kul att träffa dem igen.

tisdag 5 april 2011

Börjar bli rätt nöjd

med utseendet på bloggen. Den får vila till sej ett tag nu så får vi se vad eller om det blir nåt annat.


Den här jordgubbsmössan har en väninna beställt till sitt barnbarn och nu är den klar att levereras. Hoppas den blir bra.

I morgon vid pass 09.30 drar vi i Hudikstickorna till Hamrånge och hälsar på gänget där. Det blir roligt att se deras vävkonst och även deras växtfärgade garner som de använder när de väver. Vi blir 15-17 personer som drar iväg och stickningen följer med på färden.

måndag 4 april 2011

Börjar få lite ordning

på bloggen nu men är inte helt nöjd. Blir långa hopp mellan inläggen och än har jag inte kommit på varför. Det löser sej väl så småningom.

Som ni, som brukar titta in här, ser så har jag bytt bild också och det beror på att den tiden närmar sej nu då det blir koloniliv och mindre handarbete, men än så länge så är det handarbete för snön ligger fortfarande tjock på kolonin.

I dag är solen på bra humör så det blir lite uteaktivitet idag, promenad alltså.
Kl 12.00 ska jag hämta min dotterson Alfred på skolan för han vill vara med mormor lite nu för det är en vecka sen vi träffades sist.

Ska väl lägga in lite bilder här så småningom också för det har ju tillverkats en del pulsvärmare mm. En jordgubbsmössa är klar och den ska levereras idag. Kort på den kommer senare också.

Nu ska jag göra mej i ordning för morgonpromenad med grannen.
Ha en skön dag allesammans.