torsdag 24 mars 2011

Närmar sej nu

födelsedagen alltså.
Barn och barnbarn förväntas komma på söndag tidigast kl 16.00.
Tänkte först göra lite större grej, blir ju 67 nu, men det blir bara mina närmaste. Får väl vänta tre år till innan det blir lite mer fest.
Enda fördelen med att fylla år nu är att det är mysigt att få "rå om" alla då, synd att Lotta, andra barnbarnet, är i Totonto och inte kan komma. Ska försöka prata med henne på tel genom Skype. Susanna är ju hemma från Tokyo så henne får jag ju träffa. De två små barnbarnen är det lättare att träffa eftersom de bor i samma stad.
Välkommen på söndag mina kära.

söndag 20 mars 2011

Vårdagjämning

och solen har verkligen strålat från en klarblå himmel. Det är skönt att vara ute och promenera när det är så soligt och varmt som idag.
Städat har jag också. Kramat om mitt barnbarn som kom hem från Japan har jag också och naturligtvis så kom glädjetårarna.

Lite handarbete har det blivit också. Har också krokat en mössa men det är svårt att knäppa kort på den så att den ser bra ut. Måste ha hjälp till det.

Det här är pulsvärmare stickade i mosaikstickning. En ny aha-upplevelse. Enkelt och roligt att sticka.
Blir mindre och mindre med handarbete nu mot vår och sommar. Blir frösådd och omskolning och utplantering och sen blir det kolonin hela dagarna och även kvällarna ibland.