lördag 18 juni 2011

50-års fest

Elisabeth 50 år 16 juni 2011, på altanen


har jag varit på i kväll.
Min förstfödda firade sin dag hemma med lite grillat och annat småplock. Jättegott.
Festen pågår nog länge trots vädret, kallt och rått men de har plats inomhus så............

Det är ju knepigt att barnen växer ikapp mej

Lördag förmiddag

och det är regntunga skyar.
Har inte hunnit med mycket på kolonin den här veckan. Har varit så mycket annat.
Rensat lite har jag i alla fall gjort.

I onsdags hade vi invigning av vår nya ute/grillplats här på området. Jösses så mysigt det var. Vi grillade korv och drack festis o kaffe, barnen lekte och spelade både kubb och boccia och andra lekar. Vi var ett 70-tal personer och VD för bostadsbolaget höll ett litet invigningstal. Nu hoppas jag bara att de boende här verkligen använder platsen. 

I torsdags var jag till min förstfödda och gratulerade henne på 50-års dagen. Idag ska jag dit igen på lite fest. Hoppas att vädrets makter är snälla så det blir lite solsken för det är bäst om vi kan hålla till ute.

Stickar lite gör jag ju på kvällstid men det ökar sakta

Nog för den här gången, det blir ju inte så ofta under sommaren för då har jag så mycket annat på gång.

måndag 13 juni 2011

Redan måndag igen

I fredags åkte jag till Norrtälje för att ordna med graven och gratulera svärmor som fyller 96 på torsdag som kommer. (Kan inte gratulera henne den dan för då fyller min första dotter 50 år. Tänk att lillstumpan är så stor!!)

Efter ett besök på Kallvik, där vi hade sommarhus, hus Helena och Urban åkte jag till Täby där en svägerska bor. Där blev det sticka och prata och jag sov över hos henne. Söndag, mitt på dan, började jag min hemresa som gick över Upplands Väsby där jag bl a tankade och kollade in centrum och gatan där vi bodde. Mycket på gång där. Kul att se hur allt förändras med åren.

I dag regnar det nu på morgonen och jag har fullt upp hela dagen med möten mm mm mm. Blir inte mycket tid över till kolonin men ska försöka en stund i alla fall. Måste ju kolla hur mycket ogräs som kommit upp.