fredag 28 maj 2010

Ryggen

tar stryk när man gräver och gräver ocvh gräver. Idag har Maskrosorna fått på moppe. Har även grävt upp alla pingst- och påskliljor och lagt dem i en hink så länge. Ska gräva upp en bit där jag haft bärbuskar och nu ska jag sätta potatis eller ärter där. Blir antagligen ärter för de är bra mot ogräs.

Blev bjuden på hembakad pizza av yngsta dottern i kväll och det smakade bra. Fick gosa lite med Alfred också och även godnattkram fick jag för han gick i säng innan jag gick hem.

Nu ska jag sätta mej med stickningen. Första framstycket på koftan är klart och andra är påbörjat.

onsdag 26 maj 2010

Varit på lite av varje idag

först till banken och pratade ang ett God Mannaskap, sen till SPF:s lokal för att hämta ett bord till lotteriet. Till Hyresgästföreningen i Sanna, blev lunch där också, sen till en "klient" för att kolla gardiner mm.
Äntligen kolonin sen.
Gräsklippning på allmänna området och även uppsnyggning av kanter mm
Började på min egen lott och då kom regnet. Blev inte mycket gjort men..............

Nu ska jag ta till stickningen och försöka göra klart första framstycket på min kofta i lingarn
Borde scanna in lite grejer och skicka vidare men orkar inte i kväll

måndag 24 maj 2010

Måndag

och jag har inte varit till min koloni.
Jag har jobbat med papper hela förmiddagen. Eftermiddagen gick till SPF:s medlemsmöte där representanter från de 7 politiska partierna var inbjudna för att presentera sej och sina program och för att svara på frågor.
Sedan tittade minstingen och jag på Blodomloppet och kom underfund om att vi borde anmält oss och gått vi också så...........Nästa år går vi blodomloppet också.