lördag 3 juli 2010

Snösvängen 3 juli 2010har det varit i Hudiksvall i dag. Snö har sparats under ett täcke av bark och idag blev det skidåkning av. Skidlandslaget, ungdomar och även Tomas Wassberg.
Charlotte Kalla mötte Järvsöfax i ett lopp. Den hästen vet att ställa upp när kameror kommer fram. En riktig filmstjärna.
En dag med strålande sol och mer än 30 gr C i solen. Fanns inte mycket skugga på Kattvikskajen inte. Snön höll sej kall hela tiden men det märktes att solen tog. Det hela började vid 12-draget och enl programmet så var sista numret kl 16.10 då 2 backar läsk med Andre myhrer framträdde sista gången. Jag var inte kvar då.
Nu blir det att sitta inne för det är alldeles för varmt på balkongen. Där hamnar jag först när solen försvunnit bakom husknuten.
Hoppas ni alla haft en härlig dag och att morgondagen blir lika skön.

torsdag 1 juli 2010

Handelns dagar

i Hudik nu. Torsdag och fredag flyttar affärerna ut lite och säljer lite billigare och även sånt som de inte blir av med annars. Många privata har försäljning ute på gågatan ända fram till Käppuddsgatan. Munkar, lotterier, tyger, bröd i massor mm mm mm.....
Själv har jag sålt lotter för SPF:s räkning, ska stå där i morgon också och sälja lotter. Kul med allt folk som rör sej i stan en sån här gång, synd att det inte är bilfritt.
Fattar inte varför alla måste köra bil mitt inne i smeten en sån här gång.
Kommunen borde se till att det är avstängt för biltrafik, den lilla biten på Storgatan mellan Sundsesplanaden och Käppuddsgatan. Hopplöst när bilarna ska köra mellan alla människor som rör sej kors och tvärs mellan stånden på båda sidor om gatan.
Nåja......vädrets makter har varit oss nådiga så till vida att det inte regnat. Men blåst har det naturligtvis gjort, ordentligt också.
I morgon ska det bli mera sol så då blir det solhatt på.

tisdag 29 juni 2010

En härlig stundblev det i Stocka i dag. Vi var några som
hörsammat uppropet från Margareta SB och drog iväg. Vi tittade på utställningen av akvarellerna, väldigt fina, och kollade in på försäljningen av alla alster som många tillverkat och nu har till salu.
Vi köpte fika på Måsen och satt ute och intog det vi köpt. Kaffe och glassvåffla för min del. Mmmmm..Det här är min kofta i lin som nu är helt färdig. Förevisade den för mina stickavänner idag och de tyckte den var fantastiskt vacker. Synd att inte mönstret framträder på bilden.
Den är i alla fall jätteskön att bära.

Till Stocka

drar jag vid kl 12.50 idag. Det är ju Stickadag och jag följer uppmaningen och åker till Stocka. Akvarellutställning på Pråmen och fika ska vi göra på Måsen.
En härlig stund vid havet alltså.

Ska försöka ta lite kort och visa sedan