lördag 3 juli 2010

Snösvängen 3 juli 2010har det varit i Hudiksvall i dag. Snö har sparats under ett täcke av bark och idag blev det skidåkning av. Skidlandslaget, ungdomar och även Tomas Wassberg.
Charlotte Kalla mötte Järvsöfax i ett lopp. Den hästen vet att ställa upp när kameror kommer fram. En riktig filmstjärna.
En dag med strålande sol och mer än 30 gr C i solen. Fanns inte mycket skugga på Kattvikskajen inte. Snön höll sej kall hela tiden men det märktes att solen tog. Det hela började vid 12-draget och enl programmet så var sista numret kl 16.10 då 2 backar läsk med Andre myhrer framträdde sista gången. Jag var inte kvar då.
Nu blir det att sitta inne för det är alldeles för varmt på balkongen. Där hamnar jag först när solen försvunnit bakom husknuten.
Hoppas ni alla haft en härlig dag och att morgondagen blir lika skön.

1 kommentar:

  1. Otroligt att de kan ha snö när det är så varmt ute. Måste ligga en massa jobb bakom det. Och vilka härliga skidåkare som ställer upp på såna jippon - ja, Järvsöfaks är ju också helt otrolig att ställa upp. Idag skulle han gå med i kortegen från Delsbo kyrka till hembygdsgårn (eller vad det heter) där Delsbostämman går av stapeln. Vi kom inte iväg på det i år. Jag har blåsvädersvärk så det skriker i hela undre delen av kroppen och gubben har ont i ryggen så han har svårt att sitta.
    Ha det gött!
    Kram.

    SvaraRadera