onsdag 27 juli 2011

Idag har det varit

en sån där dag då inget uträknat stämmer.
Jag skulle ju vara på kolonin hela dagen men icke sa Nicke............har ju min "klienter" och där har det varit fullt ös i dag. Alla ska plötsligt ha möten och träffar och måste träffa mej och.......och..........och

Nu först är jag hemma och klockan är 16.45. Hungrig som en varg och sen ska jag och lyssna på skönsång med Ändåbá.

I morgon har jag åtaganden hela dagen och på fredag är jag farmor hela dagen igen. Ska bli kul att se när jag kan vara en hel dag på kolonin nästa gång. Om väderrapporten stämmer så blir det regn i helgen!!!!

Nåja......ogräset finns kvar det är värst med hallonen. Måste ju hinna plocka dem i alla fall.

tisdag 26 juli 2011

Igen

Har lyckan att få vara farmor hela dagen igen. Vi ska även hämta minstingen med son så jag ska även få vara mormor idag. Kusinerna ska få leka tillsammans och båda längtar efter gungorna i lekparken hos "morfarmor".
Ha en fin dag allesammans

söndag 24 juli 2011

Har varit i

Norrtälje och Täby i helgen. Min svägerska i Täby har tillnamnet Kristina så det blev sillunch hos henne. Jag hämtade svärmor i Norrtälje och vi åkte till Täby. Vi hade en mysig stund i dag innan jag skjutsade hem svärmor och själv åkte hem till Hudik.
I morgon, måndag, ska jag få vara farmor och "lilla gumman" har bett om att få sova över så........gissa om vi ska mysa. På tisdag kommer minstingen med "lilla gubben" så kusinerna får leka lite tillsammans.