söndag 6 december 2009

Andra advent

I går, 5 dec, var Elisabeth E och jag till Åkersberga på julmarknad. Vi åkte över dan bara. En Facebookkompis till oss hade försäljning av sina egna tillverkade alster där och bjudit in oss. Tok gjorde som tok sa, så vi drog iväg. Det var rätt kul att se hennes min när vi talade om vilka vi var, hon kunde inte gissa, vi såg hur hon funderade och tänkte skarpt. Minen på henne när hon fattade var obetalbar men hon fann sej snabbt. Det är hon på bilden.Kul var det i alla fall att överraska henne.
Innan vi drog hemåt åkte vi till Upplands Väsby och intog en måltid på Zigma centrum. Hem kom vi strax efter kl 18.

I dag, andra advent, har vi varit till Strömsbruk på marknad. Tyvärr glömde jag att ta med kameran så det blir ingen bild därifrån. Vi köpte var sin flaska essens till Morellikör. Gott att ha i jul och nyår.

3 kommentarer:

 1. Det är inte bara essens; det är ett koncentrat av körsbär. Jag lovar att du kommer att bli nöjd.
  Kul med ditt besök i Åkersberga.Hoppas du fick sälja också, eller det är egentligen inte det viktigaste; VÄNSKAP ÄR VIKTIGARE

  SvaraRadera
 2. Tack för beskedet att det var koncentrat. Blir säkert nöjd för jag har kollat av............
  Vi gjorde bara ett besök i Åkersberga för att träffa vår Fb-kompis. Jag köpte en docka men E handlade inget. Kul var det i alla fall.
  VÄNSKAPEN ÄR OTROLIGT VIKTIG! KRAM
  Monica F

  SvaraRadera
 3. Va kul med en sån spontan resa. Du verkar vara ute på en hel del du och det måste vara kul. Får jag gissa att du har en påse med stickningen med dig?
  Kram.

  SvaraRadera