söndag 29 maj 2011

Mors Dag

firar vi inte. Mina barn hör av sej och det räcker. Mors dag kan firas vilken annan dag som helst på året men...................undrar när det blir????????  Det är inte ofta jag ser barnen hemma hos mej. En gång per år och det är på min födelsedag.
Skulle vara kul om de kom bara så där ändå......eller ringde och hörde sej för hur jag mår.......minstingen är duktig på att höra av sej men inte de två andra...............

Får ju vara glad att jag mår så bra som jag gör.

Tog en prommis till kolonin i afton och klippte lite gräs. Blåst hårt idag så jag har hållit mej inne fram till efter 18.00.

Måndag morgon är lika med  TVÄTTID kl 07.00

3 kommentarer:

 1. Ja när jag läser detta tänker jag att , jag som inte har några barn; det vore ju ingen garanti. Njut av din underbara V.
  Tvätt här också idag. Bra torkväder

  SvaraRadera
 2. Jag har också tvättat, fikade inne i stan och tömde lite kaffe i knät!! Jag var ju borta på Mors dag men fick sms från barnen det räcker för mig!

  SvaraRadera
 3. Här firades morsdag då båda döttrarna kom hit. Sonen kom dagen efter för han var borta över helgen.
  Jag vet att jag är lyckligt lottad för mina barn både hör av sig och kommer och hälsar på. Här är det äldsta som är duktigast på det. Vi pratar med varann nästan varje dag på telefon och hon kommer hit en eller ett par gånger i månaden och hälsar på.
  Jag har underbara ungar.
  Önskar dig en skön helg och kanske ett besök av något av barnen.
  Kram.

  SvaraRadera