tisdag 7 juni 2011

Mycket gjort i dag

Förmiddagen gick åt till lite tel.samtal och pappersarbete. Kl 13.00 var det Stickaträff på Museét. Vi var några trogna själar som var där i dag. Jag har inget särskilt arbete på gång nu utan stickar på en filt i dominostickning, till en barnvagn. En kompis till minstingen ska få barn i augusti och jag ville göra nåt till henne och minstingen och jag kom på att en stickad filt till vagnen blir bra.

Efter stickaträffen åkte jag till min son och hämtade sättpotatis och sen till kolonin och såg till att potatisen kom i jorden. Nu är det endast en liten bit jord kvar som det ska sättas på och det ska jag göra i morgon.

Mycket att rensa är det förstås. Kanterna på gångarna mellan våra lotter, behöver ju en omgång och ogräset som börjar krypa in på lotten behöver ju tas bort. Arbete finns det alltid.

Nu ska jag ta och lägga in lite kort

2 kommentarer:

  1. Ja, det är verkligen bråda tider nu. Jag springer med vattenslangen hela kvällarna. Tycker inte jag hinner nått annat längre.
    Men vad är det för kort du lägger? Spår du eller?

    SvaraRadera
  2. Rensa behöver man varje dag, fast det är så torrt så växer ogräset. Roligt att ni är några stycken som stickar nu också.

    SvaraRadera