lördag 23 januari 2010

Engelska

har jag väl läst i ungdomen men det är ju rätt länge sen eftersom jag nu är pensionär.
I dag, lördag 23 jan 2010 har jag haft turen att få professionell hjälp med att tyda engelska stickbeskrivningar. Anledningen till kursen är att det finns så många fina stickade "grejer" med engelsk beskrivning. Har lärt mej massor idag.


Klicka på bilden så ser du mönstret lite bättre.

Det här är beviset på att jag kunnat tyda beskrivningen på engelska och lyckats sticka flätor. Det är enkelt att sticka flätor men att ta ut beskrivningen på engelska var lite marigt.
Nu blir det en utmaning att ta ut mönster till en sjal. Jag har beskrivning och ska väl så småningom lyckas. Med eller utan hjälp.
Ha de...........mej hör ni inte av på ett tag nu.

Gissa varför!!

3 kommentarer:

 1. Ska du ut och resa kanske? Eller har du mycket med redovisningar och sånt så du inte hinner med bloggen? För än är det väl inte dags för kolonin?
  Jättefint mönster! Hittar du mönster på internet kan du kanske använda Googles översättningssida: http://translate.google.se/#
  Ha det gött!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Nej, jag ska inte ut och resa men om jag börjar sticka en sjal efter engelskt mönster så har jag inte tid att sitta framför datorn så mycket.
  Tack för tipset. Visst hitter jag mönster på internet men det är på olika hemsidor mm. Ska kolla upp googles översättningsprogram, har inte tänkt på de. Tur att man skriver ner saker för det finns alltid nån som kommer med tips.

  SvaraRadera
 3. Hej! Sju meter?????Det tog mig sju månader att sticka ett par socka. Ha det bra.Kram/Anita

  SvaraRadera