fredag 18 juni 2010

Födelsedagsresa

har jag varit på. Har varit i Norrtälje och gratulerat svärmor på hennes 95-årsdag. Fullt klar i huvudet, klarar sej själv hemma med lite hemhjälp. Benen är svaga men viljan är stark.

Skjutsade hem svägerskan till Täby efter allt festande och låg över hos henne. Kollade genom alla hennes handarbetsböcker och hittade faktiskt en där det fanns beskrivning på virkade vantar och även nätbundna.
Ett par nätbundna har jag efter min mormor och nu gäller det att få tag på den där boken där det finns mönster. Den är från 1969 och det är 3:dje upplagan.

Nåja får väl kolla på antikvariaten och leta genom "Sök och finn" på radion. Idag är ingen ide då de sänder från Ockelbo, jag väntar till nästa fredag.

Idag blir det allmän röjning i lägenheten. Det regnar ju så utejobb är uteslutet.

5 kommentarer:

 1. Vad heter boken?. Jag har en del gamla

  SvaraRadera
 2. Det är inte bara en bok det är flera. Vilken som beskrev vantarna är jg osäker på. Har uppskrivet lite namn och nummer. Vi kollar när vi träffas

  Monica

  SvaraRadera
 3. Hallå Monica.
  Har kollat din blogg mys i koloni men kan ej kommentera anonymt där. Hur kan jag gå tillväga??? Har skadat knät så jag hoppar runt på kryckor. Ha`t gott. Margaretha Ulvnäs

  SvaraRadera
 4. Hej Margaretha
  Nu har jag ordnat så du kan kommentera anonymt
  Ha de gott

  SvaraRadera
 5. hej ny blogg för mig .
  har du garnaffär eller ?
  ser ut så på fotot till höger

  SvaraRadera