lördag 5 juni 2010

Minstingen

ringde och funderade om jag hade några gamla fina handskar som hon kunde få för nu hade hon fått en ny inredningsidé. Hittade några par efter min mormor. Hon var född i slutet på 1800 och avled i mars 1962 så nog är vantarna gamla. Virkade och vackra.
Just det här paret behåller jag själv
7 kommentarer:

 1. Vilken tur du har som spart. Jag bara minns. Superfina

  SvaraRadera
 2. Hej Monica! 66Tack för kommentaren vad roligt att du hittade mig6 så att jag kunde hitta hit!Och att6 du 66länkar, tack! Ville du snälla länka till butiken istället för bloggadressen så ska du få 10% på s6ortimentet! Underbara gamla handskar!
  Ha en fin söndag! Kram Annica,.

  SvaraRadera
 3. De där ska du vara rädd om....du har ingen aning om vad minstingen hade tänkt göra ju....kanske kan du göra en fin tavla med dem bakom glas och ram så att du kan hänga upp dem på väggen?

  SvaraRadera
 4. Hej Monica maila mig på info@homenumberone.se så ska du få din personliga kod som ger 10% i webbutiken som tack för att du länkar :0))

  Kram Annica.

  SvaraRadera
 5. Pysselfarmor, minstingen älskar att pynta med gamla saker och vet att jag har sparat en del. Jag behåller de här som är snyggast och resten får hon, Jag vet att hon är rädd om dem.
  Kram/Monica

  SvaraRadera
 6. Vilka fina gamla vantar!
  Kram.

  SvaraRadera